WORD VRIEND VAN HPHO

Het HPhO is een amateursymfonieorkest dat - op een kleine subsidie van de Gemeente Heemstede na - helemaal zelfstandig bestaat. Best bijzonder in deze tijd en het is elk jaar weer een hele opgave voor het bestuur om de begroting sluitend te maken. Een groot deel van de jaarlijkse kosten wordt door de leden zelf opgebracht. Daarnaast kan het HPhO niet zonder de hulp van "De Vrienden".

De Stichting Vrienden van het Heemsteeds Philharmonisch Orkest ondersteunt het orkest bij aankopen van nieuwe instrumenten, maakt bijzondere muziekprojecten mede mogelijk en investeerde namens het HPhO in de akoestiek van de Pinksterkerk zodat Heemstede nu een goede concertlocatie rijker is (een mooie samenwerking tussen de drie Heemsteedse orkesten, de PKN-gemeente en de Gemeente Heemstede).

Als u het HPhO een warm hart toedraagt, ook wil bijdragen aan de instandhouding van het orkest en het mogelijk wil maken dat het HPhO ook in de toekomst prachtige muzikale projecten kan uitvoeren, word dan Vriend van het Heemsteeds Philharmonisch Orkest.

 

Welkom!

 
Piet-Heijn-van-Mechelen-small

Piet-Heijn van Mechelen

Voorzitter Vrienden van het Heemsteeds Philharmonisch Orkest

Wat krijgt u ervoor terug?

favourites

Wij zijn u dankbaar. U maakt wat mogelijk!

mail

Wij houden u op de hoogte van het reilen en zeilen van het orkest

users (3)

U kunt onbeperkt introducés meenemen met een mooie korting

Hoe wordt u een Vriend van het HPhO?

 

Vul onderstaande formulier in. U kiest zelf een bedrag (met een minimum € 25,-) en u kunt direct betalen met iDeal. Hiermee bent u voor een jaar Vriend van HPhO.

(U krijgt jaarlijks een bericht waarna u kunt kiezen om opnieuw Vriend te worden).

 


Word nu Vriend van het orkest en krijg 1 kaart voor ons volgende concert (t.w.v. 17,50 euro)
GRATIS

 

Na het afronden van uw inschrijving als nieuwe Vriend kunt u hier uw kaarten bestellen.
U bestelt de kaarten die u nodig hebt. Na verwerking van uw aanmelding als Vriend en uw bestelling wordt één kaart gerestitueerd.
U doneert € -